پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: از ابتدای شروع به کار دولت تدبیر و امید تاکنون بیش از 74 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد بیمارستان‌های این استان شده که از این میزان حدود 53 میلیارد تومان نصب و راه‌اندازی و بیش از 21 میلیارد تومان در مرحله تحویل به دانشگاه است.


Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: از ابتدای شروع به کار دولت تدبیر و امید تاکنون بیش از 74 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد بیمارستان‌های این استان شده که از این میزان حدود 53 میلیارد تومان نصب و راه‌اندازی و بیش از 21 میلیارد تومان در مرحله تحویل به دانشگاه است.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، سلامت یکی از مهم‌ترین مسائل جوامع در همه کشورها محسوب می‌شود، در ابتدای شروع به کار دولت تدبیر و امید، بیمارستان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد از لحاظ دسترسی به تجهیزات استاندارد و به روز با مشکلاتی مواجه و تجهیزات پزشکی عمدتا فرسوده بوده و کارایی لازم را نداشتند.


از سال 92، مسأله سلامت مردم به عنوان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دولت مورد توجه جدی قرار گرفت تا پس از آن در سال 93 و با اجرای طرح تحول نظام سلامت شاهد تحولی عظیم در این حوزه باشیم.


استان کهگیلویه و بویراحمد هم از مزایای این طرح بزرگ و توجه دولت به حوزه سلامت کشور بی‌نصیب نماند و ورود بیش از 74 میلیارد تومان تجهیزات به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کهگیلویه و بویراحمد نشان از توجه ویژه وزارت بهداشت به این استان داشت، تجهیزاتی که ورود آنها به بدنه درمان استان رضایت‌مندی مردم را از خدمات این حوزه به میزان زیادی افزایش داد.


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در این باره گفت: در همان روزهای ابتدایی دولت تدبیر امید، بیمارستان‌های استان هتلینگ نامناسبی داشته، از بسیاری تجهیزات اساسی محروم بوده و تجهیزات موجود هم کارایی لازم را نداشتند، و علاوه بر این با کمبود شدید پزشک و نیروی انسانی در حوزه درمان مواجه بودیم.


اختصاص 12 میلیارد تومان به بحث هتلینگ بیمارستان‌های استان


دکتر پرویز یزدانپناه با بیان اینکه در طی سال‌های اخیر شاهد تحول بزرگی در بخش درمان استان بودیم، تصریح کرد: از ابتدای شروع به کار دولت تدبیر و امید تاکنون،حدود 53 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد بیمارستان‌های استان شد که از این میزان حدود 12 میلیارد تومان به بحث هتلینگ اختصاص یافت، علاوه بر این، بیش از 21 میلیارد تومان هم تجهیزات در مرحله تحویل به دانشگاه است.


وی با اشاره به اینکه تجهیزات وارد شده به استان در چند سطح هستند، بیان کرد: در بحث تجهیزات سرمایه‌ای سنگین، دو دستگاه ام.آر.آی و دو دستگاه سی.تی.اسکن به ارزش حدود 13 میلیارد تومان وارد بیمارستان‌های شهرهای مختلف استان شده است.


ورود 25 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی به بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج


دکتر یزدانپناه ارزش تجهیزات وارد شده به بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج را حدود 25 میلیارد تومان برآورد کرده و گفت: تجهیز کامل بخش آنژیوگرافی، جراحی قلب و آی.سی.یو جراحی قلب با 6 تخت، هیستروسکوپی و لاپاراسکوپی، چراغ سیالیتیک و ارتقاء آی.سی.یو نوزادان از هفت به 15 تخت از مهم‌ترین اقدامات انجام شده در این بیمارستان است.


وی عنوان کرد: دستگاه اکسیژن‌ساز سانترال 500 لیتری، 6 تخت آی.سی.یو بزرگسالان، تجهیزات اکوکاردیوگرافی، سونوگرافی، ونتیلاتور، میکروسکوپ جراحی چشم، فیکوآنتریور، میکروسکوپ جراحی گوش و حلق و بینی، مراقبت های پس از زایمان با 24 تخت و مانیتورینگ علائم حیاتی از دیگر تجهیزاتی بود که در بیمارستان امام سجاد(ع) نصب و راه‌اندازی شد.


نصب و راه‌اندازی 6 میلیارد تجهیزات در بیمارستان شهید بهشتی و کلینیک شهید مفتح


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ارزش تجهیزات وارد شده به بیمارستان شهید بهشتی و کلینیک شهید مفتح یاسوج را حدود 6 میلیارد تومان برآورد کرد و گفت: این تجهیزات عمدتا شامل رادیولوژی دیجیتال، آندوسکوپی، کلونوسکوپی، دو دستگاه سونوگرافی، اکوکاردیوگرافی، ونتیلاتور، مانیتورینگ علائم حیاتی، ماشین بیهوشی، چراغ سیالیتیک، دستگاه اکسیژن ساز ، دستگاه امحاء زباله و c-ARMهستند.


دکتر یزدانپناه تجهیزات بخش ویژه سوختگی، تجهیزات بخش سکته حاد مغزی و تجهیزات لاپاراسکوپی، راه اندازی سیستم OCT در کلینیک شهید مفتح، میکروسکوپ جراحی مغز و اعصاب، میکروسکوپ گوش و حلق و بینی، ست آندوسکوپی پنتاکس و اکسیژن‌ساز 500 لیتری را از دیگر تجهیزات وارد شده به بیمارستان شهید بهشتی و کلینیک شهید مفتح یاسوج عنوان کرد.


ورود 10 میلیارد تومان تجهیزات به بیمارستان امام خمینی(ه) دهدشت


وی عنوان کرد: همچنین در این مدت تجهیزاتی به ارزش 10 میلیارد تومان به بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت وارد شد، که راه اندازیMRI 1.5 تسلا، آی.سی.یو جراحی مغز و اعصاب با 5 تخت، راه اندازی بخش ویژه نوزادان و تجهیزات با 4 تخت، تجهیز و نوسازی اتاق های عمل شامل چراغ سیالکتیک، تخت c-ARM، ماشین بیهوشی و تخت های بیهوشی از مهم‌ترین اقدامات انجام شده بود.


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: لاپاراسکوپی Full HD، دستگاه های سرمایه ای مانند اکسیژن ساز 500 لیتری، امحاء زباله 1000 لیتری، میکروسکوپ جراحی مغز و اعصاب، میکروسکوپ جراحی چشم، ماموگرافی(در مرحله تحویل)، سونوگرافی، اکوکاردیوگرافی، ونتیلاتور اطفال و بزرگسالان و فیکوآنتریال از دیگر تجهیزاتی است که در بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت نصب و راه اندازی شد.


نصب و راه‌اندازی 12 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی در باشت و گچساران


دکتر یزدانپناه با بیان اینکه در بیمارستان‌های گچساران و باشت هم اقدامات خوبی انجام شد، گفت: از ابتدای شروع به کار دولت تدبیر و امید تاکنون تجهیزاتی به ارزش تقریبی 12 میلیارد تومان وارد این دو شهرستان شد.


وی ابراز کرد: نصب و راه اندازی ام.آر.آی 1.5 تسلا، نصب و راه اندازی سی.تی. اسکن 16 اسلایس، ماموگرافی دیجیتال، راه اندازی بخش ویژه نوزادان با 4 تخت، آی.سی.یو جراحی مغز و اعصاب،تجهیز و نوسازی اتاق های عمل شامل چراغ سیالیتیک، تحت CR، ماشین بیهوشی و دیگر تجهیزات اتاق عمل از مهم‌ترین اقدامات انجام شده در شهرستان‌های گچساران و باشت بود.


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به راه اندازی و تجهیز کلینیک تخصصی شفای گچساران و راه اندازی و تجهیز کلینیک تخصصی باشت در این مدت، گفت: نصب و راه اندازی لاپاراسکوپ Full HD، و ورود تجهیزات سرمایه ای متوسط مانند میکروسکوپ جراحی مغز و اعصاب، میکروسکوپ جراحی چشم، میکروسکوپ جراحی گوش و حلق و بینی، فیکو نتریور، ونتیلاتور بزرگسالان و اطفال، تخت های ویژه، سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی از دیگر عملکردها در حوزه سلامت گچساران و باشت بود.


دکتر یزدانپناه با بیان اینکه حواله 33 قلم تجهیزات سرمایه ای متوسط نیز از وزارت خانه گرفته شده که در مرحله تحویل از هیئت امنا به دانشگاه هستند، افزود: این تجهیزات عمدتا شامل ماشین بیهوشی، ونتیلاتور بزرگسالان و اطفال، اندوسکوپی و کلونوسکوپی، ماموگرافی، فیکو انتریور، دیالیز و سونوگرافی هستند که قرار است در بیمارستان‌های امام سجاد(ع) یاسوج، امام خمینی(ره) دهدشت، کلینیک شفا گچساران، کلینیک دهدشت و بیمارستان شهید بهشتی یاسوج نصب و راه اندازی شوند.


وی اظهار کرد: علاوه بر این، 6 میلیارد تومان برای تجهیز بیمارستان 96 تختخوابی گچساران و 10 میلیارد تومان برای تجهیز بیمارستان 283 تختخوابی شهید جلیل یاسوج در فاز نخست راه‌اندازی و حدود 5 میلیارد و 700 میلیون تومان برای خرید تجهیزات چهارگانه بیمارستان های نوساز گچساران و شهید جلیل یاسوج شامل لاندری، تجهیزات آشپزخانه، CSR و آزمایشگاه اختصاص یافته است.